General

Bij deze tour geniet u van de Marron Cultuur, de vaartochten, stroomversnellingen, watervallen en jungle wandelingen.

Het programma van de 3 daagse Marowijne Tour:

Dag 1
Om 7 uur vertrek uit Paramaribo. Deze tour start met het ophalen van de gasten waarna we ongeveer 3 uren zullen rijden naar Albina, ons grens stadje met Frans Guyana. We pakken hier de boot en varen we naar de bovenloop van de Marowijne rivier. Na 2 uren varen stoppen we bij de Armina vallen waar we gaan lunchen en eventueel ook zwemmen. Na de lunch varen we door naar kamp Wadaa (ongeveer 4 uur) waar we zullen overnachten. Na het avondeten zal de gids uitleg geven over de lokale bevolking.

Dag 2
Om 8 u staat het ontbijt klaar. Na lekker gegeten te hebben vertrekken we om 9 uur voor een prachtige boottrip van 30 min over de Grankreek.
We maken een boswandeling van ongeveer 2 uur en komen bij een waterval. Hier bestaat de mogelijkheid om heerlijk te verpozen en te genieten van het koele water. Tijdens de boswandeling bestaat de mogelijkheid om wildlife te spotten met de gids. We zijn rond 3 a 4 uur ‘s middags terug bij kamp Wadaa. We maken een dorpswandeling aan het eind van de dag in het Paramaccanaans dorp Loka-Loka welke aan de overkant van ons kamp is gevestigd.

Dag 3
Na het ontbijt zullen we ons klaarmaken voor het vertrek naar Albina. Onderweg stoppen we bij hoofddorp van de Paramaccaners genaamd Langa Tabiki waar het stamhoofd der Paramaccaners zetelt. Hier maken we een dorpswandeling en vervolgen onze trip naar Albina. We zullen bij het zandstrand genaamd Portal onze lunch nuttigen. In Albina pakken we de bus en rijden naar Paramaribo, waar we rond 18.00 uur zullen arriveren.

Prijs: 285 euro all inclusive
Minimaal 4 personen.

Inclusief bij de tour zijn:
– Accommodatie
– Alle transport ( boot, bus)
– Ervaren gids
– Culinaire hoogstandjes van de kok
– Alle non-alcoholische drank.
– Versnaperingen en fruit
– Medical kit

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.