General

Het programma van de 5 daagse Brownsberg/Ston-Island/Jaw Jaw tour:

Dag 1: Brownsberg
Vertrek om 08.00 uur vanuit Paramaribo. Na aankomst op de berg een wandeling naar het noordelijke uitzicht punt. Ook maken wij een intensieve tocht naar de Leo en Irene vallen.
Overnachting op Brownsberg.

Dag 2: Brownsberg – Ston – Island
In de vroege ochtend maken we een wandeling en genieten we van de zonsopkomst. Daarna volgt het ontbijt. Na het ontbijt vertrekken we naar Ston- Island. Op Ston- Island aangekomen maken wij een vaartocht op het stuwmeer waar u eventueel piranha’s kunt vangen. U heeft de gelegenheid om te zwemmen. Op verzoek kunt u kayaken, ook kunt u zwemmen, zonnen en vissen. In de avond kampvuur

Dag 3: Ston – Island – Jaw Jaw
Na het ontbijt maken wij nog een korte boswandeling en maken wij ons klaar voor vertrek naar de boothaven Atjonie. Vanuit Atjonie stapt u over in een korjaal met buitenboord motor voor een aangename vaartocht naar het dorp Jaw Jaw. De vaartocht duurt ongeveer een halfuur. Na aankomst kunt u de rest van de middag geheel naar eigen wens besteden. Mogelijk dat u ervoor kiest lekker te ontspannen in de schitterende Jaw Jaw stroomversnelling welke vlakbij uw accommodatie stroomt. In de avond gaan wij kaaimannen spotten.

Dag 4: Jaw Jaw
Na het ontbijt maakt u een boswandeling door het regenwoud gevolgd door een dorpswandeling waarbij u kennis maakt met de cultuur van de Saramaccaners die de Afrikaanse tradities van visserij, jacht, boten bouwen en natuurgeneeswijzen volop levend hebben gehouden in de Surinaamse jungle. Na de lunch brengt u een bezoek aan het verder gelegen dorp Gunsi, vanwaar u een wandeltocht maakt naar het dorp Nieuw Aurora/ Laduani. Vanuit Laduani vaart u naar de Ferulasi stroomversnelling waar u heerlijk kunt genieten. In de late namiddag vaart u terug naar Jaw Jaw. In de avond kunt u genieten van een culturele show.

Dag 5: Jaw Jaw – Paramaribo
Nadat u nog even heeft kunnen genieten van de schitterende omgeving is de tijd weer aangebroken om naar Paramaribo terug te keren.

Inclusief:
Alle transport
Ervaren gids
Alle maaltijden
Non – alcoholische dranken
Snacks&fruit

Prijs: € 415, – p/p

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.