General

Het programma van de 5 daagse Marowijne tour:

Dag 1
Deze tour begint rond 7 uur bij het ophalen van de gasten in Paramaribo, waarna we ongeveer 3 uren zullen rijden naar Albina, ons grens stadje met Frans Guyana. We pakken hier de boot en varen naar de bovenloop van de Marowijne rivier. Na ongeveer 2 uur varen stoppen we bij de Armina vallen waar we gaan lunchen en eventueel ook zwemmen. Na de lunch varen we door naar kamp Wadaa, waar de overnachting plaats zal vinden. Na het avondeten zal de gids uitleg geven over de lokale bevolking.

Dag 2
Om 8 uur staat het ontbijt klaar. Na lekker gegeten te hebben vertrekken we om 9 uur voor een prachtige boottrip van 30 minuten over de Grankreek.
We maken een boswandeling van ongeveer 2 uur en komen bij een waterval. . Hier bestaat de mogelijkheid om heerlijk te verpozen en te genieten van het koele water. Tijdens deze boswandeling bestaat de mogelijkheid om wildlife te spotten met de gids. We zijn rond 3 a 4 uur ‘s middags terug bij kamp Wadaa. We maken een dorpswandeling aan het eind van de dag in het Paramaccanaans dorp Loka-Loka welke aan de overkant van ons kamp is gevestigd.

Dag 3
Na het ontbijt, rond 9 uur, zullen we vertrekken naar kamp Sidon Luku (ongeveer 4 uur varen). Onderweg maken we een stop te Stoemanseiland en maken we hier een uitgebreide dorpswandeling. De lunch wordt onderweg naar Sidon Luku genuttigd. Aan het einde van de dag bezoeken de adembenemende Granolo stroomversnelling.

Dag 4
Na ontbijt varen we ongeveer 15 minuten en maken we een grote boswandeling van ongeveer 2 uur naar een waterval aan de voet van de Lely-gebergte. We zijn aan het eind van de middag rond 3 á 4 uur weer terug.

Dag 5
Om 7.30 zullen we ontbijten en vertrekken we om 8.30 naar het hoofddorp van de Aucaners genaamd Drietabbetje. Rond 10 uur komen we aan in Drietabbetje. Hier zetelt het stamhoofd van de Aucaners.
Hier maken we een uitgebreide dorpswandeling en pakken rond 12 uur het vliegtuig weer terug naar Paramaribo.

Prijs: 525,- euro p.p.

Inclusief bij de tour zijn:
– Accommodatie
– Alle transport
– Ervaren gids
– Culinaire hoogstandjes van de kok
– Alle non-alcoholische drank.
– Versnaperingen en fruit
– Medical kit

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.