General

Een bezoek aan het populaire Arapahu eiland is een unieke ervaring die voor altijd zal blijven bestaan.

Arapahu is gelegen in de Corantijn rivier, en deze prachtige bestemming wordt bereikt met behulp van een vlucht en een korte bootreis. Deze plek is uitermate geschikt voor sportvissers, of degenen die complete rust wensen, omringd door de adembenemende ongerepte jungle en de voortdurend ruisende Frederik Willem IV en King George stroomversnellingen. Dit gebied biedt de mogelijkheid om de bossen te bewandelen en petroglyfen te mogen aanschouwen, millennia geleden achter gelaten, door de oorspronkelijke bewoners.

Tevens bestaat er een grote kans dat u een bosvarken of hert tegenkomt dat u verstelt aankijkt doordat menselijk contact slechts sporadisch plaatsvindt. De lodges zijn allen voorzien van privé bad en toilet ruimte, en bieden een comfortabele muskietenvrije overnachting door de heerlijke bedden die voorzien zijn van klamboes. Aanwezig zijn ook een ruime lounge, bar en restaurant, waarin ook de innerlijke mens volledig aan zijn/haar trekken kan komen.Het programma kunt u geheel zelf samenstellen, zodat u precies doet wat u graag zou willen doen. De terugreis wordt ook met behulp van de boot en het vliegtuig uitgevoerd.

De vlucht van vliegveld Zorg en Hoop (Paramaribo) naar Amotopo airstrip (Zuidwesten van Suriname, in Sipaliwini district) duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten, dit hangt af van het type vliegtuig. Een wandeling van ongeveer 800 meter, die +/- 10 minuten duurt, door het regenwoud brengt ons naar de boot, vanuit daar varen we met een gemotoriseerde korjaal in ongeveer 30 minuten naar Arapahu Island.

Inclusief:
– Vliegtickets
– 3 Maaltijden per dag, met water, punch of sap, koffie en thee.
– Snacks
– Privé accommodatie
– Alle activiteiten met gids

We bieden geen vaste activiteitenprogramma’s aan, u kunt kiezen tussen de activiteiten die we elke dag aanbieden voor de groep, inclusief een gids. Enkele activiteiten hangen af van de waterstand. Onze reizen zijn hunt-free, en u bent niet toegestaan om planten, dieren of andere delen van de natuur weg te nemen.

Wij raden u aan om het volgende mee te nemen: Badhanddoeken, zwemspullen, zonnebrandcrème, zonnebril, hoofddeksel, muggenspray, wandel en waterschoenen, camera, persoonlijke medicatie, (witte) lange broek, shirt met lange mouwen, zaklamp en batterijen, malaria pillen (hoewel het risico heel laag is), maximaal 6 kg bagage per persoon.

Prijs: van af €973,- p.p. ( vanaf 6 personen )

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.