General

De Brownsberg is een natuurpark met een prachtig regenwoud.
De Brownsberg is namelijk het enige natuurpark dat vrij makkelijk over de Afobakkaweg te bereiken is en waar u in redelijk gemak kunt verblijven.

De Brownsberg bevindt zich op een afstand van 130 km ten zuiden van Paramaribo tussen de Saramacca en de Suriname rivier en het reservaat beslaat een grootte van 12000 hectare. Hier treft u op een hoogte van 500 meter (boven de zeespiegel) het Mazaroni plateau van waar uit u een adembenemend zicht krijgt op een deel van het van Blommenstein (Brokopondo) stuwmeer en het imposant bladerdek van het Amazonewoud op de helling van de berg.

Het Mazaroni plateau bevat een overzichtskaart van de omgeving, en overzichtelijk geplaatste wegwijzers voeren u over wandelpaden door het idyllische hoogbos waar zich de heerlijk verfrissende en pittoreske Irene en –Leo watervallen bevinden die gevoed worden door de vele kleine kreekjes (stroompjes).

Na de wandeling naar de watervallen wacht er een heerlijke lunch, waarna u lekker kan gaan relaxen in de hangmat of met de gids een wandeling te maken. In de avonduren maken we een spannende boswandeling op zoek naar kikkers, slangen en andere nachtdieren. Bij terugkomst kunnen we genieten van een heerlijk avondmaal bereid door de kok.

Na het ontbijt van dag 2 bezoeken wij het Berg en Dal adventure center, waar de dag geheel in beslag genomen wordt door het hiken, kayakken en canopy-en. Na deze avontuurlijke dag reizen wij weer terug over de Afobakka weg naar de hoofdstad Paramaribo en kunt u terugblikken op een wervelend avontuur.

Inclusief bij de tour zijn:
– Alle transport (airco bus of jeep)
– Accommodatie (hangmat)
– Ervaren gids
– Culinaire hoogstandjes van onze kok (ontbijt, lunch en diner)
– Versnaperingen en Fruit
– Alle non-alcoholische drank
– Medical kit

Prijs: v.a €240 p/p all inclusive (2-daags)
min 4 personen

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.