General

De Duivelsei Expeditie is een aanrader voor degene die van avontuur houden en die van uitdagingen houden!

Op de top van een 980m hoge granietrots bevindt zich het duivelsei. Dit is een enorme ronde kei gemaakt van oergraniet en die harder is dan het graniet gevonden in Patagonië. De trip zal beginnen als we landen op de Kayer landingsbaan (airstrip), gelegen in het Centraal Suriname Natuur Reservaat, alwaar de tocht vervolgd wordt met behulp van korjalen via de Zuid-rivier en de Lucie-rivier.

Wij doordringen het ongerept Surinaams Amazonewoud door het openkappen van paden in gebieden waar bijna nog nooit een mens is geweest. Het slepen van de korjalen over stroomversnellingen, het lopen door prachtig regenwoud en het zelf jagen en/of vissen voor voedsel is surrealistisch te noemen.

Na het punt te hebben bereikt waar de korjalen niet verder kunnen zal de trektocht door de rimboe u gedurende 7 dagen voeren langs een uiterst zeldzame co-existentie van flora en fauna nog nooit eerder door het menselijk oog aanschouwt. Deze trek is een buitengewone aanrader voor hen die over een goede conditie beschikken, avontuurlijk aangelegd zijn en de meest ongerepte plaatsen van ons prachtige Suriname zouden willen bezoeken.

Minimaal aantal personen: 4
Maximaal aantal personen: 8

Duur: 18 dagen

Dag 1: 
Vliegen naar de Kayser airstrip, alwaar de tocht vervolgd word per korjaal.

Dag 2-7: 
Per korjaal via de Zuid- en de Lucie-rivier, overnachtingen langs de rivier in zelfopgezette kampen.

Dag 8-10: 
Beklimming van de Duivelsei rots, trekken door het oerwoud.

Dag 10-17: 
Terugweg via de Zuid en de Lucie-rivier.

Dag 18: 
Vliegen vanuit de Kayser airstrip naar Zorg en Hoop vliegveld.

Bij deze expeditie gelden de tarieven inclusief:
– Ervaren gids
– Alle maaltijden
– Alle non alcoholische drank
– Al het transport
– Alle overnachtingen
– Medical kit
– Gebruik visgerei
– Gebruik satelliet telefoon

* Let wel: bij expedities is het gebruikelijk om zo min mogelijk vracht mee te nemen dus zal er waar nodig in zelfopgezette kampen overnacht moeten worden in hangmatten voorzien van hangmatklamboe, en zal er geleefd moeten worden volgens het survivalprincipe waardoor men eet van de gevangen vissen en/of dieren en er gekookt wordt op houtvuur.

* Green Tours N Travel is de specialist op het gebied van expedities en werkt met de beste expeditieleiders in Suriname. We kunnen alle aangevraagde expedities op maat samen met u samenstellen en uitvoeren.

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.