General

Het eiland Isadou beschikt over geriefelijke accommodatie allernaast de snel stromende sula’s van Jaw-Jaw.

Te Isadou wordt u na aankomst begeleid op het eiland en wordt u de historie van de omgeving uitgelegd. Tevens wordt u ingelicht over de te ondernemen tochten door en langs de dorpen in de omgeving, uw tong wordt gestreeld door de zeer smakelijke gerechten uit de Surinaamse keuken, en ervaart u het heerlijk verfrissende water door te zwemmen of tussen de rotsen te liggen van de sula’s.

Garant staat dat u zwemmend en liggend in een van de stroomversnellingen u zich volledig in harmonie waant met het Amazone regenwoud en alle zorgen met het water kunt laten wegstromen. Vanuit Isadou wordt dan de reis vervolgd naar het buurtdorpje Jaw Jaw, langs Anaula Nature Resort en de hogerop gelegen dorpen als Gunsi en Nieuw Aurora worden ook aangedaan.

Tevens is het standaard om ’s avonds met de boot erop uit te trekken om kaaimannen te spotten. Bij de wandeling door de dorpen en het oerwoud krijgt u uitleg over flora, fauna en cultuur en tevens uitleg over het medicinaal gebruik van verschillende kruiden ( wiwiri’s ) en bladeren.


Prijs € 235,- p.p.
Minimaal 4 personen

Inclusief bij de tour zijn:
– Accommodatie
– Alle transport ( boot, bus)
– Ervaren gids
– Culinaire hoogstandjes van de kok
– Alle non-alcoholische drank.
– Versnaperingen en fruit
– Medical kit

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.