General

Het Kabalebo Nature Resort is een waar paradijs voor natuurliefhebbers!

Extraordinair regenwoud ervaringen.
Diep in het Amazoneregenwoud en alleen te bereiken per vliegtuig, biedt Kabalebo Nature Resort een uitzonderlijk niveau van comfort en onvergetelijke herinneringen. Zelfs voor degene met ongelooflijke reiservaringen. Gelegen aan de Kabalebo rivier in de westelijke regio van Suriname en 150 km van een dichtstbijzijnde weg of dorp, wordt deze intrigerende Amazone buitenpost efficiënt gemanaged. De gidsen zijn de afstammelingen van de oorspronkelijke Indianen en Afrikaanse Marrons. In een wereld die te snel beweegt biedt Kabalebo een welkome tonic van ontspanning en ontdekking.

U zult een zeer diverse en unieke collectie van flora en fauna zien en dat maakt dit resort een echte unieke ervaring. Het resort herbergt veel vogels, zeldzame vlinders, veel soorten vis en mooie soorten grote katten zoals de Jaguar. Enthousiaste vissers zullen een absolute sensatie ervaren Kabalebo is de place to be als het gaat om grote vissen te vangen. Als u echter wilt genieten van het water zonder een hengel kunt u het gebied in een kano te verkennen. Van het oppervlak van de rivier of kreken van het uitzicht en de pure schoonheid van het gebied is zeker om u te inspireren.

Dagen zijn gevuld met regenwoud avontuur en exploratie, en de nachten worden doorgebracht in het herbeleven van de ontdekkingen en de opgedane ervaringen. U zult uw nieuwe ervaringen delen met gelijkgestemde reizigers die een bestemming niet meten in hoeveel dagen zij er zullen zijn, maar in de buitengewone ervaringen die men op doet. Kabalebo biedt een verrassende scala aan diensten en faciliteiten. In overweging te nemen is dat het gebruikte materiaal uit het omringend bos komt of uit de stad moet worden ingevlogen. Ontspannen bij het zwembad of genieten van de bar en het Surinaams menu in ons restaurant. In het regenwoud zijn de agenda’s en mandaten van het gewone leven een wereld weg. Geef ons een paar dagen van uw tijd, en wij geven u uw levenskracht terug.

Accommodatie

Main Lodge (incl. / excl. airconditioning)
De Main Lodge is het centrum van het resort. De maaltijden worden hier genuttigd en de meeste faciliteiten zijn in de buurt van de Main Lodge. Het zwembad is op ongeveer 2 minuten loopafstand van de Main Lodge.

De Main Lodge bestaat uit:
• 10 kamers, elk met (2) één persoonsbedden.
• 5 kamers met airconditioning en 5 kamers met een ventilator
Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche met warm en koud stromend water en toilet. De kamers kijken uit op een groot terras met hangmatten en fauteuils nodigen u uit om te genieten van het plezier van pure ontspanning. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en de maaltijden worden geserveerd in de Main Lodge.

River Cabins (incl. airconditioning)
De River Cabins zijn op ongeveer 15 minuten loopafstand van de Main Lodge en zijn gelegen aan de oever van de Kabalebo rivier. Er zijn 3 River Cabins elk met 2 één persoonsbedden, airconditioning, een badkamer met een douche met warm en koud stromend water, toilet, koelkast (minibar) en een terras aan de voorzijde. Elk van deze exclusieve bungalows hebben een eigen balkon en een trap die leidt naar de rivier.
Opmerking:
• Maaltijden worden verbruikt in de Main Lodge.
• De Rivier Cabins kunnen niet worden gehuurd zonder airconditioning
• Vervoer van en naar de hutten wordt verzorgd door Golf auto of een korjaal. Men kan ook een ontspannende wandeling maken naar de Main Lodge.
• De kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Inspiration Point (incl. / excl. airconditioning)
Inspiration Point is de meest luxueuze accommodatie van Kabalebo Nature Resort met een adembenemend uitzicht op Misty Mountain. Het is gelegen aan de landingsbaan, naast een vruchtenboomgaard, waar je omgeven bent door vogels en dieren. De lodge is voorzien van 6 tweepersoonskamers, elk met 2 één persoonsbedden, allen stijlvol ingericht, en voorzien van een eigen badkamer met een douche met warm en koud stromend water, toilet, een ventilator, airconditioning, en ook een voor – en achterbalkon. In alle rust heeft u de gelegenheid de indrukken die u hebt opgedaan tot u te nemen. Inspiration Point ligt naast het zwembad en ligt op 2 minuut loopafstand van de Main Lodge. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en de maaltijden worden geserveerd in de Main Lodge.
Opmerking:
• De Inspiration Point kamers kunnen gehuurd worden met of zonder airconditioning en zijn ruimer dan de kamers in de Main Lodge

Bivak/Jungle kamp
De Bivak of Jungle kamp is voor de meer avontuurlijke reiziger, die u een ware expeditie ervaring geeft. Dit kamp ligt aan de oever waar de Zand kreek en Kabalebo rivier samen komen en op een kwartier varen van de Main Lodge. Het is een echt avontuur om te slapen in een hangmat of tent langs de machtige Kabalebo rivier met het regenwoud als uw achtertuin. Het kamp biedt de gelegenheid voor ongeveer 12 gasten die kunnen slapen in tenten en / of hangmatten. Om de expeditie belevenis te ervaren, zal de gast baden in de rivier en de jungle zal fungeren als toilet faciliteit. Maaltijden worden op de Main Lodge geserveerd maar kunnen ook naar het kamp worden gebracht. Wanneer mogelijk kunnen er maaltijden worden bereid in het kamp.

Uncle Piet – Vissers Lodge (excl. airconditioning)
Deze accommodatie ligt aan de oever van de Kabalebo rivier, naast een stroomversnelling. Het bestaat uit 4 rustieke kamers, voorzien van een eigen badkamer met een douche met koud stromend water, toilet en een terras aan de voorzijde voor hangmatten en schommelstoelen die u uitnodigen om te ontspannen, te genieten van de stroomversnelling en de machtige jungle. Energie in deze accommodatie wordt opgewekt door zonnepanelen. Een 2½ uur durende boottocht op de Kabalebo rivier brengt u bij de Double step watervallen.

Privé Pakketten (Op basis van 2 personen)
Dit Pakket biedt de onafhankelijke reiziger die de voorkeur heeft voor een ultieme flexibiliteit, de mogelijkheid zijn of haar programma zelf samen te stellen. In dit pakket is men geheel voorzien van een privé gids en boot, onbeperkt wijn en bier.

Zwembad Het zwembad met een houten dek is gelegen naast de Inspiration Point en het vliegveld met uitzicht op de Misty Mountain. Het is voorzien van ligbedden, parasols, een bar, toiletten en douche. Hier kunt u na uw dagprogramma bijkomen en napraten over de indrukken die u heeft opgedaan of met een boekje en pilsje relaxen al luisterend naar de vogels en dieren.

Activiteiten
Kabalebo Nature Resort biedt de gasten de volgende activiteiten aan:

Bos wandeling
Trekkend over 30 km lange paden in het ongerepte regenwoud, nabij de rivier. Ontdek tijdens uw wandeling een variëteit aan flora (waar onder geneeskrachtige planten) en fauna. Berg beklimmen Een klim naar de top van de Misty Mountain geeft u een adembenemend uitzicht over het tropisch regenwoud. U kunt ook kiezen voor een alternatieve route naar de Charly waterval. De berg is van uit de Main Lodge en de Inspiration Point te zien.

Kajakken
Kajakken in de ochtend met de stroom mee, maken de indrukken die u opdoet aan het begin of eind van uw verblijf, tot een onvergetelijke belevenis.

Dieren spotten
Varen in een korjaal, of een boswandeling in het tropische regenwoud vergroot de kans om dieren als: jaguars, tapirs, capybara’s, reuzen otters en/of gifkikkers te spotten.

Vogels spotten
30 km aan wandelpaden door de bergen en het bos langs de rivier lopen, brengen je dichter bij de honderden soorten vogels die Suriname rijk is. Ongetwijfeld een paradijs voor de vogelaar.

Kamperen
Zeker een verrassend avontuur om te kamperen aan de oever van de Kabalebo rivier en de Zandkreek, waar u zult slapen in een hangmat of tent met het regenwoud als uw achtertuin. Echt een belevenis, baden in de rivier met de jungle als toilet faciliteit.

Boottochten
Varen naar stroomversnellingen en watervallen in een korjaal waar u in een ontspannen sfeer kan genieten van het tropisch regenwoud en de kans heeft om dieren te spotten.

Vissen
Kabalebo Nature Resort is het ultieme vissersparadijs. De vissen die er gevangen en teruggezet worden zijn: roodstaart meerval, anjoemara, pakoe, toekoenari, tijger meerval en natuurlijk de piranha.

Prijzen:
Het hoogseizoen bestaat uit de maanden februari, maart, juli, augustus, september, oktober en november, en het laagseizoen bestaat uit de maanden januari, april, mei, juni en december.

Main Lodge:
De kamers met ventilator zijn voorzien van een eigen balkon en hangmat.

Op basis van 2 personen met airco en/of ventilator, all inclusive.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 623

€ 589

5

€ 738

€ 692

8

€ 1083

€ 1003

Op basis van 1 persoon met airco en/of ventilator, all inclusive.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 699

€ 657

5

€ 839

€ 783

8

€ 1260

€ 1163

River Cabin:
Op basis van 2 personen, all inclusive. Inclusief airconditioning.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 728

€ 683

5

€ 878

€ 818

8

€ 1328

€ 1223

Op basis van 1 persoon, all inclusive. Inclusief airconditioning.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 827

€ 772

5

€ 1010

€ 937

8

€ 1559

€ 1431

Inspiration Point:
Op basis van 2 personen en all inclusive.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 668

€ 629

5

€ 798

€ 746

8

€ 1188

€ 1097

Op basis van 1 persoon en all inclusive.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 754

€ 706

5

€ 912

€ 849

8

€ 1388

€ 1277

Bivak:
Op basis van 2 personen, exclusief airconditioning.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 668

€ 629

5

€ 798

€ 746

8

€ 1188

€ 1097

Vistours:
Op basis van 2 personen,  exclusief airconditioning.

Aantal dagen

Seizoen (prime time: august-april)

6

€ 1274

7

€ 1990

8

€ 2316

9

€ 2645

Op basis van 1 persoon, exclusief airconditioning.

Aantal dagen

Seizoen (prime time: august-april)

6

€ 1774

7

€ 2490

8

€ 2816

9

€ 3145

Verdere visprijzen:
– Visgids: € 50,- per dag
– Assistente: € 15,- per dag
– Kok/huishoud hulp: € 15,- per dag

Privé pakket:
Op basis van 2 personen, all inclusive, inclusief airconditioning – inspiration point.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 1058

€ 980

5

€ 1318

€ 1214

8

€ 2098

€ 1916

Op basis van 2 personen, all inclusive, inclusief airconditioning – river cabin.

Aantal dagen

Hoogseizoen

Laagseizoen

4

€ 1178

€ 1088

5

€ 1478

€ 1358

8

€ 2098

€ 2168

De prijzen zijn allemaal exclusief service kosten van 5 euro per persoon per nacht.
Wekelijks vertrekkende excursies naar het Kabalebo Nature Resort. Bel/mail voor info!

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.