General

Deze wervelende tour brengt u allereerst naar het indianen dorpje Palumeu, alwaar de Trio’s en de Wajana’s leven, en vanwaar we verder zullen moeten reizen per boot. Na de eerste nacht in het dorp te hebben overnacht en u de plaatselijke bevolking heeft leren kennen, wordt de tocht heel vroeg in de ochtenduren vervolgd. De volgende stop is het kamp Kamakabari alwaar de tweede nacht doorgebracht zal worden en waar de overnachting minder “ luxe” zal zijn.

Op dag 3 zal de vaartocht onderbroken moeten worden bij de Trombaka sula, een der imposantste uit de omgeving, en waar de vracht verder gesjouwd zal worden, naar het basiskamp aan de voet van de Sawaniboto sula, dit is een stroomversnelling. Dag 4 wordt een intensieve wandeling naar een der bergtoppen van het Kasikasima gebergte en waar u een adembenemend overzicht heeft over het imposant Amazone woud.

De 5e dag wordt besteed aan een wandeling in de omgeving, alwaar de gids uitleg geeft over tegengekomen fauna en over het gebruik van lokale flora voor o.a. de bouw of medicinaal gebruik. Bij het aanbreken van dag 6 wordt na het ontbijt de terugreis begonnen, die aanzienlijk korter duurt dan de eerste dagen van de tocht, door het stroomafwaarts varen in tegenstelling tot het stroomopwaarts varen op de heenweg. De overnachting geschiedt weer te Palumeu.
Op dag 7 wordt de terugreis naar Paramaribo wederom met het vliegtuig verzorgd, en kunt u zeer voldaan terugkijken naar een ervaring om door te vertellen aan vrienden en familie.

Bij deze expeditie gelden de tarieven inclusief:
– Ervaren gids
– Alle maaltijden
– Alle non alcoholische drank
– Al het transport
– Alle overnachtingen
– Medical kit
– Gebruik visgerei
– Gebruik satelliet telefoon
– Culturele activiteiten

*Neem contact met ons op voor de geldende actie tarieven*

Kasikasima tour

Maandag t’m maandag of vrijdag t’m vrijdag € 729,- p.p.
Maandag t’m vrijdag € 702,- p.p.

 

Combinatie tours

Bestemming

Aantal dagen

Aantal nachten

Min. / max. aantal personen

Prijs p.p.

Kasikasima 5 dagen & Awarradam

8

7

4-12

€ 1237,-

Kasikasima 8 dagen & Awarradam

11

10

4-12

€ 1264,-

 

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.