General

Deze mooie dagtrip biedt u een avontuurlijke tocht waar u zeker van zal genieten!

Deze tour vangt aan door het ophalen van de gasten waarna we zullen rijden richting Paranam. Te Paranam zullen we lekker ontbijten en genieten van een kopje thee of koffie. Na het ontbijt vervolgen we onze weg richting Stoneiland.

Stoneiland is een schiereiland in het stuwmeer en biedt u een prachtig beeld van het adembenemend meer met de kenmerkende boomtoppen die tot heden nog goed geconserveerd boven het water uitsteken. Na aankomst te stoneiland wordt er een prachtige tocht over het meer per korjaal gemaakt waar u kunt genieten van het mooie uitzicht en het verfrissende water. Onder weg bestaat de mogelijkheid om te vissen op de bekende Peacock Bass en de vleesetende Piranha’s.
Na bij terugkomst te hebben genoten van het middageten bent u vrij om het eiland te verkennen, te zwemmen in het meer, te zonnen op het strand en de aanwezige dieren te bewonderen die als huisdieren worden gehouden door de plaatselijke bewoners. In de middaguren word dan de reis terug ondernomen en bent u in de vroege avonduren weer veilig thuis om alle belevenissen en foto’s nog even de revue te laten passeren.

Prijs: €90 all inclusive per persoon. (Minimaal 4 personen)

Inclusief in deze tour:
– 
Alle maaltijden (ontbijt en lunch)
– Al het transport(airco bus of jeep/boot)
– Ervaren gids
– Alle entree prijzen
– Alle non alcoholische drank
– Fruit en versnaperingen
– Medical kit

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.