General

Deze uitdagende Expeditie is absoluut aan te raden voor avontuurlijke en actieve personen!

Op dag 1 begint deze tour met het rijden naar Albina, een grensstadje met Frans Guyana, om daar vervolgens met de boot door te varen naar Loka-Loka. Aan het eind van de middag komen we daar aan en wordt er daar overnacht.

Dag 2 varen we door naar Tjon-Tjon, een dorp langs de Tapanahony rivier. Er wordt een tussenstop gehouden op Stoelmans eiland een basis post langs de Tapanahony. We overnachten vervolgens bij Sidon Luku.

Dag 3 maken we een boswandeling, met uitleg over flora en fauna, naar een waterval aan de voet van het Lelygebergte. In de middag uren komen we terug op Sidon Luku waar wij in de boot stappen en verder varen naar Drietabbetje. De overnachting vindt plaats op een eiland nabij Drietabbetje.

Dag 4 doen wij een uitgebreide dorpswandeling en maken we kennis met de Aucaanse cultuur. In de middag uren varen we door naar kamp Soentje, waar ook wordt overnacht.

Dag 5 varen we vanuit Soentje door naar Apetina, daar aangekomen doen we een uitgebreide dorpswandeling (Wajana/Amazone indianen). Verder kunnen de gasten zwemmen en relaxen bij de stroomversnellingen. Overnachting vindt plaats te Apetina.

Dag 6 gaan we de 400 meter hoge granieten rots beklimmen met uitzicht over het regenwoud. Daarna zwemmen en relaxen in de stroomversnelling. Overnachting vindt plaats te Apetina.

Dag 7 varen wij door naar Drietabbetje om o.a. te kunnen lunchen op het laatste Aucaans dorp aan de Tapanahony rivier Granbori of kamp Soentje. De overnachting vindt plaats te Drietabbetje. De volgende dag vliegen wij terug naar Paramaribo.

Prijs: 875,- euro p.p. all inclusive.
Minimaal 4 personen

Available departures

This tour is repeated every weekday (working day).

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.